当前位置:首页 > 中心动态

2016-09-05 来源:未知

2016年9月4日,赖德胜教授主持首届中美首都经济论坛(BNU-AU Capital Business Forum)。北京师范大学(Beijing Normal University, BNU)和美利坚大学(American University, AU)均地处首都,利用区位优势并整合政府、研究及业界资源,北京师范大学经济与工商管理学院与美利坚大学Kogod商学院将于2016年9月4日联合举办BNU-AU Capital Business Forum(首届中美首都经济论坛),来自中国北京和美国华盛顿特区政商学各界的代表在北京师范大学展开对话交流。

BNU-AU Capital Business Forum Taking full advantage of their regional conveniences, integrating government, academic and industrial resources, the two capital located universities Beijing Normal University (BNU) – Business School and the American University (AU) – Kogod Business School will mutually organize the first BNU-AU Capital Business Forum on September the 4th of 2016. Political and Business representatives from Beijing and Washington DC will be gathering in Beijing Normal University to develop further communicate and dialogues with each other.